Η τεχνική ΒΟWEN ή BOWTECH, είναι μια ήπια μέθοδος Σωματικής Αγωγής, με δυναμικά αποτελέσματα. Αποτελείται από μια σειρά ήπιων κινήσεων, μεγάλης ακριβείας, που εφαρμόζονται με αριθμητική σειρά, πάνω στους μύς, τένοντες και τον συνδετικό ιστό και σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα.

Οι ασκούντες την τεχνική ΒOWTECH χρησιμοποιούν τους αντίχειρες και τα δάχτυλα, για να πραγματοποιήσουν τις κινήσεις ακριβείας, ασκώντας ελάχιστη πίεση σε συγκεκριμένες περιοχές, Οι κινήσεις αυτές, είναι ένα είδος “ρολαρίσματος”, που έχει σκοπό να διεγείρει τους μύς και την ενέργεια μέσα στο σώμα.

Με τις κινήσεις ΒΟWTECH, στέλνονται βαθειά μέσα στο σώμα μηνύματα, που διεγείρουν – κινητοποιούν τα κύτταρα, να ανακτήσουν τη χαμένη τους μνήμη και να επανέλθει έτσι η χαμένη ισορροπία, η ηρεμία και η ευεξία στον οργανισμό.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BOWTECH, υπάρχουν συχνές, πολύ σημαντικές παύσεις 2 έως 10 λεπτών, οι οποίες προσφέρουν στο σώμα, το χρόνο που χρειάζεται για να ανταποκριθεί και να αρχίσει τη αυτοθεραπευτική διαδικασία.

* Η προσφορά ισχύει έως 7/2/2024

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε τη θεραπεία και να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Σε κάποιες περιπτώσεις, πελάτες μας είδαν διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Ξεκίνησα τις θεραπείες Bowtech έχοντας κουραστεί και απογοητευτεί από μακροχρόνιο πόνο στα γόνατα και με ιστορικό μέσης με κοίλες. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα είχα κάποια βελτίωση. Είχα δοκιμάσει πολλές διαφορετικές θεραπευτικές παρεμβάσεις φαρμακευτικές και μη χωρίς αποτέλεσμα. Η δουλειά μου με υποχρεώνει να περνάω πολλές ώρες οδηγώντας και δυσκολευόμουν να μπαίνω και να βγαίνω στο αυτοκίνητο.

Από την πρώτη συνεδρία Bowtech ο πόνος άρχισε να υποχωρεί και επανερχόταν λίγο πριν την επόμενη από την τρίτη συνεδρία η υποχώρηση του πόνου ήταν σταθερή μέχρι που στην έκτη υποχώρησε εντελώς. Έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχω καμιά ενόχληση. Έχει αλλάξει η ζωή μου αφού η καθημερινότητά μου έχει απαλλαχθεί από τους πόνους στα γόνατα.
Σπύρος Λιβιεράτος