Αληθινές Μαρτυρίες Πελατών

Ξεκίνησα τις θεραπείες Bowtech έχοντας κουραστεί και απογοητευτεί από μακροχρόνιο πόνο στα γόνατα και με ιστορικό μέσης με κοίλες. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα είχα κάποια βελτίωση. Είχα δοκιμάσει πολλές διαφορετικές θεραπευτικές παρεμβάσεις φαρμακευτικές και μη χωρίς αποτέλεσμα. Η δουλειά μου με υποχρεώνει να περνάω πολλές ώρες οδηγώντας και δυσκολευόμουν να μπαίνω και να βγαίνω στο αυτοκίνητο.

Από την πρώτη συνεδρία Bowtech ο πόνος άρχισε να υποχωρεί και επανερχόταν λίγο πριν την επόμενη από την τρίτη συνεδρία η υποχώρηση του πόνου ήταν σταθερή μέχρι που στην έκτη υποχώρησε εντελώς. Έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχω καμιά ενόχληση. Έχει αλλάξει η ζωή μου αφού η καθημερινότητά μου έχει απαλλαχθεί από τους πόνους στα γόνατα.

Όλα ξεκίνησαν από την άρνησή μου να πάρω αντιφλεγμονώδη φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο πόνος στο δεξί μου πόδι και στα γόνατα με καθιστούσαν ανίκανη να ανέβω και να κατέβω σκαλοπάτια χωρίς βοήθεια. Αδυναμία να ρίξω βάρος στο πόδι χωρίς στήριξη και γενικά μειωμένη κινητικότητα και ευλυγισία που δεν είναι εύκολο να αποδεκτεί κάποιος στην ηλικία των 50 χρόνων και με τη δική μου δραστηριότητα.

Τότε ήταν που αποφάσισα να δοκιμάσω το BOWTECH. Χωρίς να το πολυπιστεύω…χρειάστηκαν 8 συνεδρίες για να φύγουν πόνοι και να επανέλθει η ευλυγισία και η κινητικότητά μου. Έχουν περάσει τρεις μήνες που οι πόνοι και οι κινητικές δυσκολίες με έχουν ξεχάσει.

Οφείλω να γνωστοποιήσω τα οφέλη bowtech με την εμπειρία της μητέρας μου με διπλή δισκοπάθεια, που σύμφωνα με τις ενδείξεις του γιατρού ή θα έπρεπε να χειρουργηθεί ή για να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους θα έπρεπε να περπατάει και να μην επιβαρύνει τη μέση της.

Τα πρωινά μόλις ξυπνούσε υπέφερε τουλάχιστον τρεις ώρες παίρνοντας παυσίπονα έφτασε να παίρνει οχτώ depon Και ο πόνος ήταν εκεί να της θυμίζει βασανιστικά ότι το υπόλοιπο της ζωής της θα το περάσει υποφέροντας;

Έτσι από κάποιο φιλικό πρόσωπο που ασχολείται με εναλλακτικές μεθόδους έμαθα για το bowtech Ξεκινήσαμε τις συνεδρίες με την κυρία Αντωνοπούλου που με το μεράκι τις γνώσεις και την εβδομαδιαία θεραπεία, & με συχνή επικοινωνία για την εξέλιξή της κατάστασης της, άρχισε από την πρώτη συνεδρία να ελαττώνει τα παυσίπονα και στην πέμπτη συνεδρία άρχισε να ξυπνά χωρίς πόνους.

Υπήρξε ένα πισωγύρισμα στην έβδομη συνεδρία γιατί νιώθοντας καλά συνέχισε την προηγούμενη ρουτίνα της Ξέχασα να αναφέρω ότι εδώ και δέκα περίπου χρόνια βοηθά τον πατέρα μου με σοβαρά κινητικά προβλήματα στις ανάγκες του. Από το να τον σηκώσει από το κρεβάτι γιατί δυστυχώς μόνος του δεν μπορεί καθόλου να κινηθεί και όλες τις ανάγκες του κατά τη διάρκειά της μέρας και της νύχτας αν χρειαστεί.

Έτσι αναλάβαμε εγώ και η αδερφή μου τον πατέρα μας κι εκείνη συνέχισε τις συνεδρίες. Με ακόμα δυο με τρεις συνεδρίες επανήλθε σε καλή κατάσταση, ξεχάστηκαν οι πόνοι και δύο μήνες τώρα, το πρόβλημα μέση εξαλείφθηκε. Συνιστώ ανεπιφύλαχτα το bowtech, από προσωπική μας εμπειρία οφείλω να πω για τη κυρία Αντωνοπούλου πέρα από καλή επαγγελματίας είναι εξαίρετος άνθρωπος που ο ασθενής την εμπιστεύεται από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Ξεκίνησα την θεραπεία μου απελπισμένη. Χρόνια δυσκοιλιότητα και δυσανεξίες που όλο και πλήθαιναν. Χρειάστηκαν 8 συνεδρίες για να δώ το πρώτο ορατό αποτέλεσμα στην λειτουργία του εντέρου. Νιώθω πραγματικά οτι αυτή η θεραπεία βοήθησε τον οργανισμό μου να ενεργοποιηθεί, σε μια φάση της ζωής μου που τίποτα δεν λειτουργούσε. Πιστεύω οτι με βοήθησε και ψυχικά αλλα και σωματικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά όταν συνδιάζεται και με άλλες εναλλακτικές μεθόδους.

Για 2η χρονιά το Bowtech με βοήθησε να ξεπεράσω την αλλεργική ρινίτιδα που πέρυσι εμφανίστηκε πρώτη χρόνια. Βασανίστηκα 2,5 μήνες ώσπου δοκίμασα το bowtech, σε άλλον θεραπευτή τότε και ολοκλήρωσα 4 συνεδρίες με μεγάλη επιτυχία. Ήμουν πολύ χάλια τότε αλλά το είχα παραμελήσει.

Φέτος άρχισα τις συνεδρίες με την Νικολέτα σχεδόν αμέσως μόλις άρχισαν τα συμπτώματα και με μόλις 3 συνεδρίες ήδη το πρόβλημα ξεπεράστηκε κατά 90%. Νικολέτα σε ευχαριστώ πολύ, είσαι μοναδική!!!

Στην αρχή είδα το Bowtech σαν ένα είδος μασάζ. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν ένα μέσο για να ανακουφιστεί το σώμα μου από τους χρόνιους πόνους στην πλάτη και στον αυχένα την δυσκαμψία στον δεξιό ώμο αλλά και το μούδιασμα στα ακροδάκτυλα συνέπεια του αυχενικού που με ταλαιπωρεί από την ηλικία των 38 ετών και εδώ και δέκα χρόνια.

Δεν ήταν μασάζ αλλα θεραπείες και το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο. Μετά από 8 συνεδρίες κι την πάροδο τεσσάρων μηνών, όλοι οι πόνοι έχουν φύγει καθώς και το μούδιασμα των χεριών. Μένει μια μικρή ενόχληση στον ώμο ελπίζω πως θα υποχωρήσει με μερικές συνεδρίες ακόμη.

Διαγνώσθηκα με ινομυαλγία το 2017. Με 2 συνεδρίες υποχώρησαν όλα τα συμπτώματα!

Μια μέθοδος που τη προτείνω ανεπιφύλακτα!

Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορεί να σας βοηθήσει η μέθοδος Bowtech