Μήπως ο πόνος σε εμποδίζει; Στο σπίτι, στη δουλειά, στο παιχνίδι με τα παιδιά, στη βόλτα με τους φίλους σου;
Η μέση, τα πόδια, ο αυχένας σου, ζητάνε βοήθεια;

Γνωρίστε το Bowtech!

Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας ήπιων κινήσεων που εφαρμόζονται στους μύες, τους τένοντες και το συνδετικό ιστό. Ο ασκών μέσω αυτών των συγκεκριμένων κινήσεων εισάγει στο σώμα υπολογισμένα και ανώδυνα ερεθίσματα, διεγείροντάς το ώστε να αυτοϊαθεί.

Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας ήπιων κινήσεων που εφαρμόζονται στους μύες, τους τένοντες και το συνδετικό ιστό. Ο ασκών μέσω αυτών των συγκεκριμένων κινήσεων εισάγει στο σώμα υπολογισμένα και ανώδυνα ερεθίσματα, διεγείροντάς το ώστε να αυτοϊαθεί.

Σε ποιούς απευθύνεται το Bowtech;

Το bowtech είναι μία τεχνική που μπορεί να συντονιστεί με κάθε τρόπο ζωής:

Όταν λόγω τρόπου ζωής, τραυματισμών ή συναισθηματικής / ψυχικής κατάστασης το σώμα απορρυθμίζεται, χρειάζεται να το αναγνωρίσουμε και να του δώσουμε τα εργαλεία και το χρόνο για να βρει την καλή λειτουργία του.

Όσο νωρίτερα αντιμετωπιστεί η εκάστοτε δυσαρμονία, τότε πιο εύκολη και σύντομη θα είναι η επαναφορά.

Είναι καλό να έχουμε στο νου μας ότι ένας πόνος ή μια δυσκολία μιας συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας, αργά ή γρήγορα θα επηρεάσει κι άλλες ομάδες λόγω κόπωσης ή ανορθόδοξης στάσης.

Ένας πόνος στη μέση εξαιτίας των πολλών ωρών μπροστά σε έναν υπολογιστή, πόνοι στην πλάτη ή στις αρθρώσεις των άνω άκρων λόγω της οικιακής δουλειάς ή της φροντίδας ενός παιδιού, τραυματισμοί που νομίζουμε πως ξεπερνάμε αλλά επιμένουν λόγω άρσης μεγάλου βάρους, μπορεί να αλλάξουν την καθημερινότητά μας.

Πως το Bowtech μπορεί να σας βοηθήσει;

Λειτουργεί σε τέσσερις άξονες:

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η τεχνική bowtech συνεργάζεται εξαιρετικά με την κλασική ιατρική, κι αυτό δεν αποτρέπει την ταυτόχρονη άσκηση των δύο.

Λόγω της ήπιας εφαρμογής του, μπορεί να εφαρμοστεί, ακόμα και σε σοβαρές παθολογικές καταστάσεις, χωρίς να υπάρξουν αντενδείξεις.

1. Πρόληψη

Η τεχνική bowtech στοχεύει στην επαναφορά του σώματος στην υγιή και με δυνατότητα εξισορρόπησης και αυτοθεραπείας κατάστασή του.

Ο ασκών αναγνωρίζοντας τις καταπονήσεις και τις ελλείψεις του τρόπου ζωής κάθε ατόμου, ενισχύει τα σημεία που έχουν ανάγκη, αποσυμφορεί όσα δέχονται τη μεγαλύτερη κόπωση και διατηρεί σε αυξημένα επίπεδα ευεξίας το υπόλοιπο σώμα.

Μετά από τη συνεδρία το σώμα αρχίζει να εξισορροπείται, κάτι που συνεχίζει και εντείνεται με την πάροδο των ημερών. Το άτομο νιώθει πιο ξεκούραστο και με καλύτερη διάθεση.

2. Άμεση αντιμετώπιση τραυματισμών

Οι περισσότεροι τραυματισμοί αν αντιμετωπιστούν άμεσα και με άρτιο τρόπο, απαιτούν μικρότερο χρόνο αποκατάστασης ή και καθόλου.

Άμεση βοήθεια με την τεχνική Bowtech μέχρι και λίγες ώρες μετά από τραυματισμό όπως διάστρεμμα, θλάση, τραυματισμοί των αστραγάλων, των γονάτων κλ, θα μειώσει το χρόνο αποθεραπείας και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει γρηγορότερα και χωρίς επιβάρυνση άλλων μελών του σώματος (πολύ συχνά για να προστατεύσει ο οργανισμός το τραυματισμένο μέλος, επιβαρύνονται χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε άλλα μέρη του σώματος, τα οποία με τη σειρά τους θα εμφανίσουν δυσλειτουργίες αν “σηκώνουν περισσότερο βάρος” από όσο είναι φτιαγμένα να αντέχουν).

Με ανώδυνες κινήσεις στένονται μηνύματα στις περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για τις πάσχουσες περιοχές, επιταχύνοντας την αυτοθεραπεία και μαθαίνοντας στο σώμα τη σωστή αντίδραση σε ενδεχόμενο τραυματισμό στο μέλλον.

Επίσης, το bowtech δρα σαν φυσικό αναλγητικό, και μπορεί να επιφέρει ανακούφιση ακόμα και σε πολύ επώδυνες καταστάσεις.

3. Αποκατάσταση τραυματισμών

Μετά από έναν τραυματισμό το σώμα καλείται να θυμηθεί ή ακόμα και να μάθει από την αρχή να λειτουργεί συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες με συγκεκριμένο τρόπο.

Το bowtech είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο στη φάση αυτή. Ενισχύει συνολικά τη φυσική κατάσταση, επιτρέποντας έτσι την αμεσότερη διοχέτευση από τον οργανισμό των θεραπευτικών του ουσιών, καθώς και εστιάζοντας στην πάσχουσα περιοχή επιταχύνει την αναδόμηση των κατεστραμμένων ιστών με μη επεμβατικό τρόπο.

* Η προσφορά ισχύει έως 29/4/2024

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε τη μέθοδο και να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ή καλέστε μας στο 6977717089

Σε κάποιες περιπτώσεις, πελάτες μας είδαν διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Ξεκίνησα τις θεραπείες Bowtech έχοντας κουραστεί και απογοητευτεί από μακροχρόνιο πόνο στα γόνατα και με ιστορικό μέσης με κοίλες. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα είχα κάποια βελτίωση. Είχα δοκιμάσει πολλές διαφορετικές θεραπευτικές παρεμβάσεις φαρμακευτικές και μη χωρίς αποτέλεσμα. Η δουλειά μου με υποχρεώνει να περνάω πολλές ώρες οδηγώντας και δυσκολευόμουν να μπαίνω και να βγαίνω στο αυτοκίνητο.

Από την πρώτη συνεδρία Bowtech ο πόνος άρχισε να υποχωρεί και επανερχόταν λίγο πριν την επόμενη από την τρίτη συνεδρία η υποχώρηση του πόνου ήταν σταθερή μέχρι που στην έκτη υποχώρησε εντελώς. Έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχω καμιά ενόχληση. Έχει αλλάξει η ζωή μου αφού η καθημερινότητά μου έχει απαλλαχθεί από τους πόνους στα γόνατα.
Σπύρος Λιβιεράτος

Βιογραφικό

Νικολέττα Αντωνοπούλου

Certified Bowtech Practitioner

Το Bowtech ήρθε στη ζωή μου το 2007, όταν ήρθα αντιμέτωπη με ένα σοβαρό κι επώδυνο πρόβλημα στη μέση. Έχοντας ταλαιπωρηθεί για καιρό, κι ενώ το χειρουργείο έμοιαζε ως η μόνη -αμφίβολη- λύση, φίλος μού πρότεινε την τεχνική Bowtech. Αποφάσισα να δοκιμάσω. Τα αποτελέσματα ήταν άριστα’ απέφυγα το χειρουργείο, το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε τελείως κι έκτοτε δε με έχει ενοχλήσει ξανά.

Ορμώμενη από τη δική μου εμπειρία θέλησα να εκπαιδευτώ στην τεχνική Bowtech και να προσπαθήσω να προσφέρω καλύτερη ποιότητα ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Είμαι κάτοχος του διπλώματος βασικής εκπαίδευσης Bowtech, του διπλώματος advanced,  καθώς και του διπλώματος Master, μέσω του οποίου έχω εμβαθύνει σε τεχνικές για πιο ιδιαίτερα περιστατικά.

Ο Χώρος μας...

Ατταλείας 2, Νέα Ιωνία

* Η προσφορά ισχύει έως 29/4/2024

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε την τεχνική και να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ή καλέστε μας στο 6977717089

* Η τεχνική Bowtech δεν αντικαθιστά την κλασική ιατρική αλλά δρα συμπληρωματικά.

Bowtech Iasis © 2021 All rights reserved​

Μην ξεχάσετε να κλείσετε τη
ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία σας!

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση!

Ή καλέστε μας στο 6977717089