Μήπως ο πόνος σε εμποδίζει στην καθημερινότητά σου; Έχεις δοκιμάσει διάφορες θεραπείες χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα; Δοκίμασε το Bowtech με μία εντελώς δωρεάν συνεδρία και χωρίς καμία δέσμευση!

Το Bowtech ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας ήπιων κινήσεων που εφαρμόζονται στους μύες, τους τένοντες και το συνδετικό ιστό. Ο ασκών μέσω αυτών των συγκεκριμένων κινήσεων εισάγει στο σώμα υπολογισμένα και ανώδυνα ερεθίσματα, διεγείροντάς το ώστε να αυτοϊαθεί.

* Η προσφορά ισχύει έως 25/1/2023

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε τη θεραπεία και να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ή καλέστε μας στο 6977717089

Σε κάποιες περιπτώσεις, πελάτες μας είδαν διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Ξεκίνησα τις θεραπείες Bowtech έχοντας κουραστεί και απογοητευτεί από μακροχρόνιο πόνο στα γόνατα και με ιστορικό μέσης με κοίλες. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα είχα κάποια βελτίωση. Είχα δοκιμάσει πολλές διαφορετικές θεραπευτικές παρεμβάσεις φαρμακευτικές και μη χωρίς αποτέλεσμα. Η δουλειά μου με υποχρεώνει να περνάω πολλές ώρες οδηγώντας και δυσκολευόμουν να μπαίνω και να βγαίνω στο αυτοκίνητο.

Από την πρώτη συνεδρία Bowtech ο πόνος άρχισε να υποχωρεί και επανερχόταν λίγο πριν την επόμενη από την τρίτη συνεδρία η υποχώρηση του πόνου ήταν σταθερή μέχρι που στην έκτη υποχώρησε εντελώς. Έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχω καμιά ενόχληση. Έχει αλλάξει η ζωή μου αφού η καθημερινότητά μου έχει απαλλαχθεί από τους πόνους στα γόνατα.
Σπύρος Λιβιεράτος

Βιογραφικό

Νικολέττα Αντωνοπούλου

Certified Bowtech Practitioner

Το Bowtech ήρθε στη ζωή μου το 2007, όταν ήρθα αντιμέτωπη με ένα σοβαρό κι επώδυνο πρόβλημα στη μέση. Έχοντας ταλαιπωρηθεί για καιρό, κι ενώ το χειρουργείο έμοιαζε ως η μόνη -αμφίβολη- λύση, φίλος μού πρότεινε την τεχνική Bowtech. Αποφάσισα να δοκιμάσω. Τα αποτελέσματα ήταν άριστα’ απέφυγα το χειρουργείο, το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε τελείως κι έκτοτε δε με έχει ενοχλήσει ξανά.

Ορμώμενη από τη δική μου εμπειρία θέλησα να εκπαιδευτώ στην τεχνική Bowtech και να προσπαθήσω να προσφέρω καλύτερη ποιότητα ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Είμαι κάτοχος του διπλώματος βασικής εκπαίδευσης Bowtech, του διπλώματος advanced, καθώς και του διπλώματος Master, μέσω του οποίου έχω εμβαθύνει σε τεχνικές για πιο ιδιαίτερα περιστατικά.

Ο Χώρος μας...

Ατταλείας 2, Νέα Ιωνία

* Η προσφορά ισχύει έως 05/10/2023

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε τη θεραπεία και να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ή καλέστε μας στο 6977717089

Bowtech Iasis © 2022 All rights reserved​

Μην ξεχάσετε να κλείσετε τη
ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία σας!

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση!

Ή καλέστε μας στο 6977717089