Είστε αθλητής, χορευτής, δρομέας ή γενικά άνθρωπος που χρειάζεται το σώμα του να είναι πάντα σε ετοιμότητα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση; Μήπως ο πόνος σας εμποδίζει;

Γνωρίστε το Bowtech!

Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα εναλλακτικής θεραπείας ήπιων κινήσεων που εφαρμόζονται στους μύες, τους τένοντες και το συνδετικό ιστό. Ο ασκών μέσω αυτών των συγκεκριμένων κινήσεων εισάγει στο σώμα υπολογισμένα και ανώδυνα ερεθίσματα, διεγείροντάς το ώστε να αυτοϊαθεί.

Γνωρίστε το Bowtech!

Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα εναλλακτικής θεραπείας ήπιων κινήσεων που εφαρμόζονται στους μύες, τους τένοντες και το συνδετικό ιστό. Ο ασκών μέσω αυτών των συγκεκριμένων κινήσεων εισάγει στο σώμα υπολογισμένα και ανώδυνα ερεθίσματα, διεγείροντάς το ώστε να αυτοϊαθεί.

Πως το Bowtech μπορεί να σας βοηθήσει;

Λειτουργεί σε τέσσερις άξονες:

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η τεχνική bowtech συνεργάζεται εξαιρετικά με την κλασική ιατρική, κι αυτό δεν αποτρέπει την ταυτόχρονη άσκηση των δύο.

Λόγω της ήπιας εφαρμογής του, μπορεί να εφαρμοστεί, ακόμα και σε σοβαρές παθολογικές καταστάσεις, χωρίς να υπάρξουν αντενδείξεις.

1. Πρόληψη

Η τεχνική bowtech στοχεύει στην επαναφορά του σώματος στην υγιή και με δυνατότητα εξισορρόπησης και αυτοθεραπείας κατάστασή του.

Ειδικά όταν ένα σώμα ακολουθεί απαιτητικές προπονήσεις, η πρόληψη είναι εξίσου, αν όχι πιο χρήσιμη από τη θεραπεία.

Οι πιθανότητες τραυματισμών λάθους ή κόπωσης στα άτομα αυτών των κατηγοριών είναι στατιστικά περισσότερες.

Μέσω του bowtech επιτυγχάνεται ομαλότερη λειτουργία στα μέρη του σώματος που δέχονται τη μεγαλύτερη καταπόνηση, όπως οι αρθρώσεις και οι τένοντες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να είσαι σε θέση να τα προστατεύει και να εφαρμόζει διαδικασίες αυτοϊασης σε τυχόν δυσαρμονίες, χωρίς να περάσουν στο στάδιο της δυσλειτουργίας.

2. Καλύτερη απόδοση

Έρευνες έχουν δείξει πως αθλητές αποστάσεων οι οποίοι λίγες ή μία μέρα πριν τον αγώνα ακολουθήσουν συνεδρίες της τεχνικής bowtech έχουν καλύτερη απόδοση, η οποία οφείλεται κυρίως σε πιο ελαφρυά αίσθηση της λεκάνης και των ισχίων.

Τα ίδια οφέλη επηρεάζουν θετικά και ποδοσφαιριστές, χορευτές, κολυμβητές καθώς και όσους αντιμετωπίζουν αγώνες, ακροάσεις ή παραστάσεις.

Οι συνεδρίες αποσυμπιέζουν το σώμα από τη συσσωρευμένη κόπωση, επιτρέποντας στον ασκούμενο να αποδίδει τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και να απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του χωρίς τις παράπλευρες απώλειες της έντονης προετοιμασίας.

3. Άμεση αντιμετώπιση τραυματισμών

Οι περισσότεροι τραυματισμοί αν αντιμετωπιστούν άμεσα και με άρτιο τρόπο, απαιτούν μικρότερο χρόνο αποκατάστασης ή και καθόλου.

Άμεση βοήθεια με την τεχνική Bowtech μέχρι και λίγες ώρες μετά από τραυματισμό όπως διάστρεμμα, θλάση, τραυματισμοί των αστραγάλων, των γονάτων κλ, θα μειώσει το χρόνο αποθεραπείας και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει γρηγορότερα και χωρίς επιβάρυνση άλλων μελών του σώματος (πολύ συχνά για να προστατεύσει ο οργανισμός το τραυματισμένο μέλος, επιβαρύνονται χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε άλλα μέρη του σώματος, τα οποία με τη σειρά τους θα εμφανίσουν δυσλειτουργίες αν “σηκώνουν περισσότερο βάρος” από όσο είναι φτιαγμένα να αντέχουν).

Με ανώδυνες κινήσεις στένονται μηνύματα στις περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για τις πάσχουσες περιοχές, επιταχύνοντας τη θεραπεία και μαθαίνοντας στο σώμα τη σωστή αντίδραση σε ενδεχόμενο τραυματισμό στο μέλλον.

Επίσης, το bowtech δρα σαν φυσικό αναλγητικό, και μπορεί να επιφέρει ανακούφιση ακόμα και σε πολύ επώδυνες καταστάσεις.

4. Αποκατάσταση τραυματισμών

Μετά από έναν τραυματισμό, και ειδικά αν αυτός έχει κρατήσει τον ασκούμενο για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων, το σώμα καλείται να θυμηθεί ή ακόμα και να μάθει από την αρχή να λειτουργεί συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες με συγκεκριμένο τρόπο.

Το bowtech είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο στη φάση αυτή. Ενισχύει συνολικά τη φυσική κατάσταση, επιτρέποντας έτσι την αμεσότερη διοχέτευση από τον οργανισμό των θεραπευτικών του ουσιών, καθώς και εστιάζοντας στην πάσχουσα περιοχή επιταχύνει την αναδόμηση των κατεστραμμένων ιστών με μη επεμβατικό τρόπο.

* Η προσφορά ισχύει έως 29/4/2024

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε την τεχνική και να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ή καλέστε μας στο 6977717089

Σε κάποιες περιπτώσεις, πελάτες μας είδαν διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Ξεκίνησα τις θεραπείες Bowtech έχοντας κουραστεί και απογοητευτεί από μακροχρόνιο πόνο στα γόνατα και με ιστορικό μέσης με κοίλες. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα είχα κάποια βελτίωση. Είχα δοκιμάσει πολλές διαφορετικές θεραπευτικές παρεμβάσεις φαρμακευτικές και μη χωρίς αποτέλεσμα. Η δουλειά μου με υποχρεώνει να περνάω πολλές ώρες οδηγώντας και δυσκολευόμουν να μπαίνω και να βγαίνω στο αυτοκίνητο.

Από την πρώτη συνεδρία Bowtech ο πόνος άρχισε να υποχωρεί και επανερχόταν λίγο πριν την επόμενη από την τρίτη συνεδρία η υποχώρηση του πόνου ήταν σταθερή μέχρι που στην έκτη υποχώρησε εντελώς. Έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχω καμιά ενόχληση. Έχει αλλάξει η ζωή μου αφού η καθημερινότητά μου έχει απαλλαχθεί από τους πόνους στα γόνατα.
Σπύρος Λιβιεράτος

Αληθινές Μαρτυρίες Πελατών

Βιογραφικό

Νικολέττα Αντωνοπούλου

Certified Bowtech Practitioner

Το Bowtech ήρθε στη ζωή μου το 2007, όταν ήρθα αντιμέτωπη με ένα σοβαρό κι επώδυνο πρόβλημα στη μέση. Έχοντας ταλαιπωρηθεί για καιρό, κι ενώ το χειρουργείο έμοιαζε ως η μόνη -αμφίβολη- λύση, φίλος μού πρότεινε την τεχνική Bowtech. Αποφάσισα να δοκιμάσω. Τα αποτελέσματα ήταν άριστα’ απέφυγα το χειρουργείο, το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε τελείως κι έκτοτε δε με έχει ενοχλήσει ξανά.

Ορμώμενη από τη δική μου εμπειρία θέλησα να εκπαιδευτώ στην τεχνική Bowtech και να προσπαθήσω να προσφέρω καλύτερη ποιότητα ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Είμαι κάτοχος του διπλώματος βασικής εκπαίδευσης Bowtech καθώς και του διπλώματος advanced, μέσω του οποίου έχω εμβαθύνει σε τεχνικές για πιο ιδιαίτερα περιστατικά.

Ο Χώρος μας...

* Η προσφορά ισχύει έως 29/4/2024

Κλείστε ραντεβού, ελάτε από το γραφείο μας και γνωρίστε το Bowtech! Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε την τεχνική και να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ή καλέστε μας στο 6977717089

Bowtech Iasis © 2021 All rights reserved​